DE B&B

Een vrij uitzicht over de landerijen van de Hoeksche Waard. Als je binnen komt (je hebt een eigen ingang) via de grote hal, stap je daarna de eetkamer en de ruime woonkamer in. Hier kan je fijn zitten of lekker languit op de grote bank ploffen. Er staat een 65 inch televisie om je favoriete films en series te kijken. Maak het gezellig en steek de houtkachel aan.

MET VRIENDEN OF FAMILIE

Vanuit de woonkamer heb je de beschikking over een eigen keuken. Neem plaats aan de grote eettafel met vrienden of familie en sluit de dag af met leuke bordspelletjes. De badkamer is nieuw en is te vinden op de begane grond. Via de trap kom je op de slaapvide waar je toegang hebt tot twee aparte, royale slaapkamers. Vanuit de slaapkamers heb je een gaaf uitzicht over de landerijen en heb je zicht op de hele vakantiewoning als je naar beneden kijkt.

LEKKER WEGDROMEN

Duik in het hemelbed en droom weg op een matras van Matt Sleeps (als beste getest door de Consumentenbond ‘24). Het matras is geschikt voor alle lichaamstypes en slaaphoudingen. Je kan het matras zelf volledig aanpassen. Een goede nachtrust is dus gegarandeerd! Beide slaapkamers hebben een comfortabel tweepersoonsbed. Er is een extra eenpersoonsbed beschikbaar op een van de twee slaapkamers. Ruimte genoeg voor het hele gezin.

Uitgerust wakker geworden? Dan begin je de dag goed met een vers gelegd eitje, een glas geperst sinaasappelsap en een warm croissantje. Is het Somers buiten? Neem dan lekker plaats op het privéterras in de tuin. Hier is plek zat, de tuin is 1000 m2. Je hoort hier de vogels fluiten, de schapen mekkeren én je hebt grote kans dat je groepen herten ziet! In de grote tuin staat ook een hottub klaar voor gebruik. Maak de wellness ervaring compleet en neem na een plons in de hottub lekker plaats in de sauna. Deze twee faciliteiten om ultiem te relaxen moet je wel even van tevoren bij ons reserveren. Bekijk al onze faciliteiten per ruimte in onze B&B.

FOTO'S VAN SOMERS